Un preview asupra produselor

Produse

 

Toate bijuteriile sunt lucrate manual. Fiecare margică duce în sine energia şi emoţiile creaţiei. Chiar dacă la prima vedere, se aseamănă, totuşi fiecare este deosebită.

Furnitura este de calitate înaltă, fără adaos de nichel şi nu provoaca alergii.

La dorinta, tortitele cerceilor pot fi schmbate cu tortite din argint proba 925, cu un mic adaos la pretul final al produsului.

Ofertă

 

Îţi propun o gamă vastă de bijuterii lucrate manual - la alegerea şi pe placul fiecăruia! Produse unice prin design şi tehnică de execuţie, precum şi prin arta de a capta privirile celor din jur.

Seturile postate în rubrica  "Lucrările mele din argilă polimerică" sunt expuse spre vînzare. Sau dacă nu mai sunt în stoc pot fi refăcute asemănător în scurt timp.Toate accesoriile pot fi realizate în culorile pe care ţi le doreşti.

Orice mic detaliu de înfrumuseţare, începînd cu clame de păr, broşe, pandative, cercei şi terminînd cu brăţări, coliere, şiraguri de mărgele, seturi asortate, sau uniăţi aparte  - tot ce îţi doreşti ca accesoriu, putem realiza în comun. Visele tale pot deveni realitate cu puţină imaginaţie şi creativitate.

 

Preţurile variază în funcţie de complexitatea lucrării şi tehnica folosită. (50 - 500 MDL)

 

Pentru discutarea preţului fiecărui articol în parte, eventuale propuneri şi comenzi, contactează-mă